Our English language blog can be found here http://mkie-foreign.blogspot.gr/

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Τετάρτη 20/02 στο Σύνταγμα




Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού θα πάρει μέρος στις απεργιακές κινητοποιήσεις την Τετάρτη 20/02. Καλούμε τους εθελοντές μας και τους φίλους του ιατρείου να πάρουν μέρος για την διεκδίκηση της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ πρόσβασης ΟΛΩΝ των πολιτών, ασφαλισμένων και μη, στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ. Το ραντεβού μας είναι την Τετάρτη 20/02 και ώρα 10:30 στον σταθμό του Μετρό «Ακρόπολη», επί της οδού Μακρυγιάννη. Ο αγώνας δίνεται, εκτός από τους χώρους υγείας, και στους δρόμους!

Επειδή στην ΕΝΩΣΗ είναι η δύναμη, με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι στο σημείο συνάντησης μας, στο μετρό «Ακρόπολη», θα έχουμε μαζί μας τον Σύλλογο Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» και την ομάδα Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας!

Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση που ο σταθμός του Μετρό «Ακρόπολη» είναι κλειστός, το ραντεβού θα ισχύει. Εάν κάποιος αργήσει να έρθει θα μας βρει δίπλα από τον σταθμό του τράμ στο Σύνταγμα. Επιπλέον, εάν για κάποιο λόγο το Σύνταγμα έχει εκκενωθεί, τότε θα είμαστε μπροστά από την πύλη του Ανδριανού.